KASWECE 로고

삶과 사회는 아이들이 이끌어갑니다.

자유게시판

8 تبدیل طرز تهیه تارت تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی باور نکرد…

페이지 정보

profile_image
작성자 Jamey
댓글 0건 조회 423회 작성일 23-09-16 17:55

본문


لوبیا پلو را معمولا همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو میکنند. یک مورد دیگر هم که مثال نقض این قضیه است کتلت بازاری شیرازی است. استانبولی پلو از آن دست غذاهایی است كه میتوانید در تمام طول سال به سادگی در خانه درست كنید؛ زیرا مواد لازم برای تهیه آن در همه فصول پیدا میشوند. ۷ - این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید که دستور مرغ و گوشت مناسب را میتوانید در غذاهای مرتبط در بخش آموزش آشپزی ترکیه ای بوراک پیدا کنید . ناگت مرغ هم یکی از غذاهای خوشمزه مناسب شام است که سریع آماده می شود. این آش بسیار خوشمزه است و می توان برای افطار ماه رمضان آن را تهیه و سرو نمود. دقت كنید كه سیخ چوبی باید در مركز برگرها باشد تا یك كباب تركی یكدست داشته باشید.نصف پیاز باقیمانده را روی لایه آخر كه پنیر ورقهای است قرار دهید و سیخ را از وسط آن رد كنید.


بد نیست بدانید که به کله گنجشکی، «سر گنجشکی» و «کوفته قلقلی» هم گفته میشود و دلیل آن هم سایز و اندازه کوفتهها است. شعله گاز را كم كنید، دمكنی بگذارید و اجازه دهید تا ماكارونی برای ۴۵ دقیقه دم بكشد.ماكارونی و ته دیگ سیب زمینی بینظیر آن را در دیس بكشید و با سالاد شیرازی، ماست، سبزی خوردن و انواع ترشی سرو كنید. پس از بخار كردن برنج، شعله را كم كنید، دمكنی بگذارید و اجازه دهید تا قارچ پلو برای ۳۰ دقیقه دم بكشد.قارچ پلو را در دیس بكشید و سرو كنید. این آش در نقاط مختلف ایران با طرز تهیههای متفاوتی طبخ میشود؛ اما پایه اصلی این غذا، ماست است و از دیگر مواد تشكیلدهنده آن میتوان به عدس، نخود، برنج، بلغور گندم، سبزی مخصوص، پیاز، آب گوشت و غیره اشاره كرد. دلمه را با مواد مختلفی چون انواع گوشت (چرخ كرده، قرمز، مرغ و ماهی)، پیاز، رب گوجه فرنگی، برنج، حبوبات و انواع ادویه پر میكنند و در آخر آن را در سسی متشكل از نمك، ادویهجات، گوجه فرنگی رنده شده یا رب، آلو، برگه زردآلو و غیره میپزند. در مرحله آخر کاهو را به سلیقه خود خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم.


البته شما میتوانید سیب زمینیها را جداگانه سرخ كنید و در آخر به خوراك بیفزایید. 1. سیب زمینی ها را آب پز کرده و سپس به شکل قطعات کوچک خرد می کنیم. برای تهیه کتلت تبریزی خوشمزه ابتدا سیب زمینی، سیر و پیاز را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی مواد، داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. اما پیتزا سیب زمینی، از سیب زمینی در خمیر پیتزا استفاده شده است که علاوه بر بافت و طعم خوبی … رولت سیب زمینی، یك غذای مجلسی است كه میتواند به عنوان غذای اصلی سرو شود. اصالت كله گنجشكی به شهر تهران برمیگردد.كله گنجشكی، سر گنجشكی یا كوفته قلقلی، یك خوراك بسیار محبوب و ساده است كه به سرعت آماده میشود. سپس پیاز رنده شده، گوشت چرخ كرده، نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه دلخواه دیگر خود را در یك كاسه بریزید و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا كوفتهها بعدا وا نروند.مایه كله گنجشكی را به صورت گلولههای ریز كوفته قلقلی به اندازه سر گنجشك دربیاورید. بعد از ۵ دقیقه استیک را به اندازههای دلخواه برش بزنید و با سس قارچ یا پوره سیب زمینی سرو کنید.


صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. صبر کنید تا یک سمت کوکو سبزی کاملا سرخ شود، سپس با کمک کفگیر آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را برگردانید تا آن سمت دیگر کوکو ها نیز سرخ شود. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید. یك قسمت را بردارید و روی بقیه را بپوشانید تا خشك نشوند. در صورتی که این کار را نکنید، یک قسمت کبابتابهای شما میسوزد و یک طرف آن پخته نشده میماند. سپس یك قالب مناسب را با كمی كره چرب كنید و روی آن آرد ذرت بپاشید.آرد ذرت، آرد گندم، بیكینگپودر، جوش شیرین و نمك را در یك كاسه با هم مخلوط كنید. برای درست کردن این کباب خوشمزه در فر، سینی فر را چرب می کنیم، سپس کباب ها را داخل سینی فر می چینیم. كتلت یا شامی كباب، یكی از محبوبترین و لذیذترین غذاهای فست فودی در ایران و در دیگر كشورهای جهان است كه با طعم كمی چرب و گوشتی، دل همه را میبرد. در مجموع رب گوجه فرنگی خانگی چون مواد نگهدارنده ندارد مستعد کپک زدن است. در واقع زمانی که رب گوجه شروع به قل زدن کرد و حبابهای بزرگ که میخواهند به اطراف پخش شوند روی آن تشکیل شد باید مراقب رب باشید و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد و تلخ نشود.


دلمه، متعلق به خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند كشورهای حوزه بالكان، قفقاز، روسیه و آسیای مركزی است و معمولا با گیاهان و سبزیجاتی چون برگ انگور یا مو، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، سیبزمینی، قارچ پیاز، تره فرنگی، انواع كدو و بادمجان تهیه میشود. توجه داشته باشید كه برنج را باید زمانی آبكش كنید كه وقتی دانه برنج را میان دو انگشت فشار میدهید، مغز برنج كمی خام و اطراف آن نرم باشد.در یك تابه كمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. زمانی که آب جوش آمد برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. زمانی که روغن داغ شد مقداری از مایع کتلت را برداشته و با دست فرم دهید. لپه را با کمی نمک پخته و سپس با گوشت و آویشن دو بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود سپس به آن تخم مرغ ،نمک ، زرد چوبه و آرد نخود چی ( به اندازه ای که چسبندگی لازم را پیدا کند ) اضافه کنید سپس از مایه گلوله هایی برداشته و با گردو و کشمش مغز گذاری کرده و در تخم مرغ یا آرد نخود چی بغلتانید و در روغن سرخ کنید.


برای آنکه تهچین قارچ و بادمجان عطر و طعم دلپذیری پیدا کند، هنگام دمگذاشتن مقداری کره به آن اضافه کنید. دلمه برگ مو یكی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است كه معمولا در فصل بهار پخته میشود؛ زیرا بهترین برگ مو را میتوان در این فصل پیدا كرد. مانتی، یك نوع غذای تركی است كه طعم و مزهای بینهایت لذیذ دارد. در این بخش همه غذاهای محلی ایرانیان بسته به نوع قومیت های آنها قرار داده شده است. قطاب گوشتی، یک نوع پیراشکی است که امکان ندارد کسی دست رد به آن بزند. سس ماست را میتوان در یخچال نگهداری كرد؛ اما در زمان مصرف بهتر است همدمای محیط باشد.فر را با دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد روشن كنید تا گرم شود. رولت سیب زمینی را میتوان برای ۳ تا ۵ روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری كرد. همچنین برای اطمینان از وا نرفتن شامی، برای حداقل ۳۰ دقیقه مواد شامی را در یخچال قرار دهید تا منسجم شود. خمیر را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا كاملا نرم و منسجم شود. پس از این مدت، یك خلال دندان در وسط پایه سیب زمینی كنید و اگر تمیز بیرون آمد، یعنی كاملا پخته است.آمادهسازی مواد میانی رولت: روغن را در یك تابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.


سپس یك لایه پیاز را بردارید و با مواد میانی خنك شده پر كنید. سپس بادمجانها را بشویید و در آبكش بگذارید. نوارهای بادمجان را در یك كاسه بریزید و روی آنها را با آب پر كنید؛ سپس كمی نمك روی آنها بپاشید و بادمجانها را برای ۳۰ دقیقه تا یك ساعت رها كنید تا تلخی و سیاهی آنها گرفته شود.بادمجانها را آبكش كنید و خوب بشویید. ابتدا سیب زمینی ها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. آرد و بیكینگ پودر را نیز در یك ظرف جداگانه با هم مخلوط كنید و سپس در كاسه پوره سیب زمینی بریزید. مانتیها را آبكش كنید.مانتیها را در یك كاسه بچینید و بیشتر سس كرهای را روی آنها بریزید. در آخر، آب را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا سس شما به جوش آید.پس از جوشیدن سس، کوفتههای گوشت را به آرامی در قابلمه بچینید و سیب زمینیهای نگینی خرد شده را به کله گنجشکی اضافه کنید تا با هم بپزند. به مایه قارچ پلو، نمك و فلفل بزنید و پس از هم زدن، شعله گاز را خاموش كنید تا مایه خنك شود.داخل قابلمه كمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را بچینید.


سس قارچ را به صورت داغ با هر غذایی که دوست دارید مثل انواع ساندویچ برگر یا سیب زمینی سرخ شده و استیک مرغ یا تهیه استیک فیله مینیون سرو کنید و در صورت دلخواه مقداری جعفری ساطوری خرد شده روی سس قارچ بریزید. در صورت دلخواه زردآلو و آلوچه هم اضافه نمایید. نکته: جوجهکباب میتواند ابعاد مختلفی داشته باشد یا از قسمتهای مختلف مرغ باشد که کاملا به سلیقه شما بستگی دارد، فقط در نظر داشته باشید که بافت کتف یا بال نازکتر از بقیه قسمتهای مرغ است و به زمان کمتری برای کباب شدن نیاز دارد.ما توی دستور امروزمان سیبزمینی کبابی را هم اضافه کردیم. ظاهر این خورش به فسنجان شبیه است و به صورت غلیظ و كم آب سرو میشود. حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. پف خمیر را می گیریم و با دست ورز می دهیم. در این مرحله عدس را با گوشتکوب برقی کاملا میکس می کنیم تا پوره شود. كباب تركی یا دونر، یكی از محبوبترین غذاهای كشور تركیه است كه در میان ایرانیان نیز از شهرت بالایی برخوردار است.بیشتر ما این غذا را در فست فودها و رستورانها خوردهایم؛ اما آیا میدانید كه میتوان این غذا را به سادگی در خانه در فر درست كرد؟


این منطقه بدلیل بکر بودن سرزمین دارای انواع سبزیجات و صیفی جات با کیفیت است که طعم غذا را بینظیر کرده و خوش طعم می کند. سلام خسته نباشید من بچه اهوازم خودمون که گوشت نمیریزیم تا حالا ندیدم کسی از گوشت استفاده کنه! سرزمینی سرشار از حیات و پر از نشاط که طبیعت سحر آمیز آن نه تنها باعث پویش و سخت کوشی است بلکه مسبب ارامش و نیرو بخش خلاقیت و اندیشه است. طرز تهیه شامی کباب لرستان یا شامی کباب لری و بروجردی جالب است. کباب ترکی با انواع گوشت از جمله گوشت چرخ کرده، مرغ، فیله یا مخلوطی از آنها درست میشود و طعم و مزهای بینهایت لذیذ و وسوسهکننده دارد. کباب ها از قدیم در ایران باستان طبخ می شده است. درست کردن کوفته اراکی بسیار ساده و راحت است. علاوه بر آن در این دسر از ✅ چلغوز (مغز میوه کاج) یا گردو نیز استفاده می شود که در کنار شیر علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار مقوی است. موساكا، یك خوراك پرطرفدار یونانی بر پایه بادمجان یا سیبزمینی است كه معمولا شامل گوشت چرخ كرده نیز میشود.


پاستای خوشمزه «تالیاتل با سس راگو» (Tagliatelle al Ragu)، یك پاستای كلاسیك ایتالیایی است كه با سس اسپاگتی اصیل «بولونیایی» تهیه میشود و در سراسر جهان از محبوبیت و شهرت بسیار بالایی برخوردار است. کیسیر سالادی است که از بلغور ریز، گوجه فرنگی، سیر، جعفری و نعنا تشکیل شده است. در بیشتر پیتزاهایی که بررسی کردیم از پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزا و فتا استفاده کردیم؛ اما در پیتزا St.louis از پنیر پروسس شده پراول استفاده میشود. اگر سس شما غلیظ بود، كمی آب جوش به آن اضافه كنید.سس انچالادا را روی كدوها بریزید و در پایان روی آنها را با پنیر چدار رنده شده پر كنید. به اندازه ۱۵۰ گرم از مایه گوشتی را بردارید و در یك قالب برش كوكی قرار داده و آن را فشار دهید. سپس مایه گوشتی را روی آن بریزید و پخش كنید. پای مامان بزرگ را با پیتزا سیسیلی مقایسه میکنند و مواد به کار رفته در آن تفاوت زیادی با پیتزاهای دیگر ندارد. برای دو دقیقه هم گریل را روشن كنید تا روی پای لبنانی برشتهتر شود. اگر زمان كافی ندارید، از خمیر پیتزای نازك به جای خمیر پای ارائه شده در این طرز تهیه استفاده كنید تا پای لبنانی شما زودتر آماده شود.


پای گوشت لبنانی، یك پیتزای ساده بدون پنیر است كه به سادگی در خانه درست میشود و شما میتوانید آن را با انواع مواد در دسترس درست كنید. ماکارونی یکی از غذاهای بسیار محبوب در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده می باشد. آپتیزا از نانی نازک و خوشمزه درست میشود و میتوان گفت که یکی از خوشمزهترین پیتزاهای نیوهیون در ایالت کنتیکت است. اما این غذای لذیذ تنها یک نمونه کوچک از دنیای خوشمزه غذاهای ترکیهای است. مرحله سوم: آمادهسازی مواد میانی: یک ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز بگذارید تا گرم شود. آمادهسازی مواد میانی: یك ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز بگذارید تا گرم شود. روی خمیر را با یك پارچه مرطوب بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه به آن استراحت بدهید.آمادهسازی مواد میانی: پیاز رنده شده، گوشت چرخ كرده، جعفری خرد شده و نمك را مخلوط كنید و كمی ورز دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.


آمادهسازی مایه ماكارونی: در یك تابه كمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سفیدهها را به آرامی به مایه سیب زمینی اضافه كنید و با قاشق هم بزنید. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوست شان را جدا کنید. سیب زمینی و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را می شوییم و مقداری آب روی آن میریزیم تا روی سیب زمینی ها را آب بگیرد. گوشت چرخ كرده را به پیازها بیفزایید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند. سپس فلفل را به مواد سس اضافه كنید و برای ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس قطابها را داخل روغن جوش بیندازید و سرخ كنید. سپس یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد داخل دلمه بیفزایید و سرخ كنید تا بوی خامی رب گرفته و رنگ آن باز شود.در ادامه، برنج و لپه نیم پز شده، نمك و سبزی دلمه خرد شده را به بقیه مواد داخل دلمه در تابه اضافه كرده و مخلوط كنید.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.